007, A Laverda 1200 Story

Discussion in 'Some Assembly Required' started by G 981, Dec 3, 2018.

  1. nickguzzi

    nickguzzi Long timer

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Oddometer:
    7,655
    Location:
    below the sea
  2. Franque

    Franque Been here awhile

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Oddometer:
    270
    Location:
    Dallas, Tx
    I see them.
  3. G 981

    G 981 Been here awhile

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Oddometer:
    767
    Location:
    West of Glaschu
    They are public, don't know what to do to help here...
  4. vfxdog

    vfxdog Been here awhile

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Oddometer:
    786
    Location:
    Santa Monica or London, depending on work.
    All good for me.
  5. nickguzzi

    nickguzzi Long timer

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Oddometer:
    7,655
    Location:
    below the sea
    With no address I can't even go look for them.
  6. viajero

    viajero Too old to be a nOOb

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Oddometer:
    7,732
    Location:
    Idaho
    Nice work, as usual. Maybe you can post a sound clip when you have it back on the road.
  7. Franque

    Franque Been here awhile

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Oddometer:
    270
    Location:
    Dallas, Tx
  8. JimVonBaden

    JimVonBaden "Cool" Aid! Supporter

    Joined:
    Feb 11, 2005
    Oddometer:
    87,884
    Location:
    Alexandria, VA
    I have always seen the photos. Good stuff too.
  9. JimVonBaden

    JimVonBaden "Cool" Aid! Supporter

    Joined:
    Feb 11, 2005
    Oddometer:
    87,884
    Location:
    Alexandria, VA
  10. Chickenstrip

    Chickenstrip Long timer

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Oddometer:
    1,600
    Location:
    NYC
    Not a scratch! :thumbup
  11. G 981

    G 981 Been here awhile

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Oddometer:
    767
    Location:
    West of Glaschu
    JagLite and JimVonBaden like this.
  12. nickguzzi

    nickguzzi Long timer

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Oddometer:
    7,655
    Location:
    below the sea
    Still no pics
  13. G 981

    G 981 Been here awhile

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Oddometer:
    767
    Location:
    West of Glaschu
    Aint nuthin I can do.
    Doing exactly the same as all the others I post.
    Anyone else affected?
  14. kaput13

    kaput13 gasoholic

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Oddometer:
    764
    Location:
    South Florida
    Not here.

    Good pics. Sweet work.
  15. mrsdnf

    mrsdnf Been here awhile

    Joined:
    Feb 8, 2019
    Oddometer:
    444
    Location:
    Lost between the Dandenongs and Yarra Valley
    Pictures are good here. The bikes looking real good.
  16. neppi

    neppi Been here awhile

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Oddometer:
    508
    Location:
    Tauranga, New Zealand
    nickguzzi you could try logging out, switching off your browser, clearing the sessions and checking your cookie-settings aswell.

    Nice pics, awesome job, brautiful bikes!
  17. Scrivens

    Scrivens Long timer

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Oddometer:
    1,251
    Location:
    usually the garage
    If you are running Privacy Badger or a similar tracker killer in your browser, that will stop pics from some sites loading.
  18. Vince

    Vince Been here awhile

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Oddometer:
    966
    Pics seen here fine, Grant no fibre washer under THAT bolt. Hows that affect the paint under it in the long term? It does look fantastic now
  19. JimVonBaden

    JimVonBaden "Cool" Aid! Supporter

    Joined:
    Feb 11, 2005
    Oddometer:
    87,884
    Location:
    Alexandria, VA
    It is you. They work fine for everyone else.
    JagLite likes this.
  20. G 981

    G 981 Been here awhile

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Oddometer:
    767
    Location:
    West of Glaschu
    Vince, my 1200 back in the day never had a washer under the screw, never seen one on any of the dozens I have worked on.
    The screw would protrude too much then.
    It hunkers down on the paint but as long as it's tight enough there is little fretting.

    Nick, I have no idea why only you can't see the photos. Has your PC had an automatic update since the last time you could see them?