2006 Vulcan Nomad - Cranks over with no fuel, no spark

Discussion in 'The Garage' started by tntmo, Jul 28, 2019.

  1. tntmo

    tntmo Oops, I did it again.

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Oddometer:
    1,210
    Location:
    San Diego, CA
    I already have an electronic copy of the manual, thanks. The later model 1500 is pretty similar to the earlier 1600.
    #81
  2. tntmo

    tntmo Oops, I did it again.

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Oddometer:
    1,210
    Location:
    San Diego, CA
    OEM relay came in the mail today, I plugged it in and the bike started 10 out of 10 times. I'm happy it's working well, sad that I let this become such a big issue. I mean....the relay was obviously working because you could hear the pump cycling so I overlooked it for so long.

    I guess there's some sort of lesson in this, but I'm pretty stubborn so I'm not sure I will learn.

    Thanks for all who helped out, I did learn a few things and obviously have more to learn. That's the sign of wisdom, knowing that you don't know it all. I think, anyway?

    Ride on, amigos.
    #82
  3. VX Rider

    VX Rider Long timer

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Oddometer:
    5,373
    Location:
    Phoenix
    Good job NOT giving up!
    #83
    KevinP65 and tntmo like this.
  4. dtysdalx2

    dtysdalx2 Knowledge is horsepower

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Oddometer:
    21,982
    Location:
    Moneyapolis, MN
    Glad it wasn't a $$$$$$ ECU at least. Must have been with the RL circuit.
    #84
    tntmo likes this.