Apple iPhone no longer able to upload pics or post replies

Discussion in 'Ask Baldy, Blame Cannonshot' started by TigerTanker, Jul 23, 2018.

  1. TigerTanker

    TigerTanker Husqurducycle

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Oddometer:
    10,419
    Location:
    Tacoma WA
    Just after the upgrade to the site, no longer works? I can post just fine on my PC, and even my old iPad, but for whatever reason I can't post with my iPhone 7+.

    Sorry if this has been answered before, I browsed the titles and didn't see anything that matched my problem.

    Thanks in advance for the answer!!
    #1
  2. canoeguy

    canoeguy Long timer

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Oddometer:
    1,950
    Location:
    SW Virginia
    Same issue here. Extremely frustrating.
    #2
  3. mbogage

    mbogage Adventurer

    Joined:
    May 31, 2004
    Oddometer:
    62
    Location:
    Arlee, mt
    I had the same problem! Erased history and closed all apps and did a hard restart. All fixed
    #3
    TigerTanker likes this.
  4. TigerTanker

    TigerTanker Husqurducycle

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Oddometer:
    10,419
    Location:
    Tacoma WA
    Yup. Clear cookies and reboot!
    #4
    RAZR likes this.
  5. brokeagain

    brokeagain Been here awhile

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Oddometer:
    744
    Location:
    DC
    Yeah, I can't get the site to work on my iPhone SE either. Can't reply to PMs, the links are all wonky. It's really really frustrating.
    #5
  6. TigerTanker

    TigerTanker Husqurducycle

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Oddometer:
    10,419
    Location:
    Tacoma WA
    If you log off from advrider, AND then you go into your iphone settings...delete browser history and cookies. Then it will work fine again.
    #6
  7. brokeagain

    brokeagain Been here awhile

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Oddometer:
    744
    Location:
    DC

    You’re my god damned hero. This worked.
    #7
    Sfcootz and TigerTanker like this.