Cant See/Add Attachments

Discussion in 'Ask Baldy, Blame Cannonshot' started by Dirty Bling, Nov 19, 2008.

  1. Dirty Bling

    Dirty Bling Been here awhile

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Oddometer:
    361
    Location:
    Venice Fl.
    I can't add a pic when I try it says I have already uploaded a max of 1 attachment and havent started to do a fucking thing yet ....WTF ?
    #1
  2. PackMule

    PackMule love what you do

    Joined:
    Aug 8, 2005
    Oddometer:
    19,493
    Location:
    New Hampshah
    If you're trying it in JM, attachments aren't allowed. You'll have to host the pic somewhere.



    If you're trying in another forum, let me know which one.



    Thanks,
    #2
  3. Dirty Bling

    Dirty Bling Been here awhile

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Oddometer:
    361
    Location:
    Venice Fl.
    In GSPOT the ELF HIGHWAY PEGS thread...but I also tried it here too and the same thing happens....
    #3
  4. GB

    GB . Administrator Super Moderator Super Supporter

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Oddometer:
    69,939
    Attachments in several forums are buggered up.. you either can't load or can't see the ones that were previously loaded. This started last night.
    #4
  5. Ozaround

    Ozaround Just kinda riding around

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Oddometer:
    279
    Location:
    Fife-ish, but MMI-ish right now
    Just tried to add pics to my flea market ad. No go. Max of 1 attachment allowed, but I didn't add one yet.
    #5
  6. KLR PILGRIM

    KLR PILGRIM SICK ASS ADVENTURE RIDER.

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Oddometer:
    868
    Location:
    Creswell,Oregon
    was trying to add pic to Sundays ride...didn't work. The Mod said I wasn't the only one and linked me here so ....here i be. I posted pics on KLR650.net of a Bohemia ghost town ride and Sundays ride hope you all enjoy.
    #6
  7. PhilSpace

    PhilSpace The Ex-Gov

    Joined:
    Feb 1, 2002
    Oddometer:
    36,105
    Location:
    Springfield, VA
    I know that we are running out of disk space and the boss was considering shutting them off all together. Just wait it out until they have sorted things out.
    #7
  8. Scurich

    Scurich BMW Steve

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Oddometer:
    163
    Location:
    Cincinnati OH
    Same problem here trying to add attachments to Flea Market. I emailed a Moderator and was sent a link to how to add photos (100+ pages worth :huh )... Is it a glitch? I noticed the site was incredibly slow a couple of days ago, all other sites loaded fast on my computer at the time, so it was an isolated ADVRider problem...

    Oh well, I'm going for a ride instead. :clap
    #8
  9. Scurich

    Scurich BMW Steve

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Oddometer:
    163
    Location:
    Cincinnati OH
    Yep, that's the same screen I am getting...
    #9
  10. PackMule

    PackMule love what you do

    Joined:
    Aug 8, 2005
    Oddometer:
    19,493
    Location:
    New Hampshah
  11. Bill Harris

    Bill Harris Confirmed Curmudgeon

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Oddometer:
    9,874
    Location:
    backwoods Alabama
    I've noticed the same thing about attachements. I was wondering if I'd done something to tick Baldy off... :cry

    In the meantime, you can always upload to Photobucket (or any image hosting site) and link the image from there to here.

    Oh well, stuff happens. Guess it's time to pony-up and donate.
    #11
  12. Dirty Bling

    Dirty Bling Been here awhile

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Oddometer:
    361
    Location:
    Venice Fl.
    It's cool,:dunno I thought it was on my end , some kind of spyware bullshit or something....
    #12
  13. pluric

    pluric Gimpy Adventurer

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Oddometer:
    21,920
    Location:
    Salt Lake
    I'm having the exact same problem..... hey, wait I did donate.:confused

    :D
    #13
  14. Rammer

    Rammer Been here awhile

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Oddometer:
    215
    Location:
    Las Vegas, NV
    I'm trying to upload a picture. I click the 'Add Attachment' button below and the window comes up with this message.

    <fieldset class="fieldset"><legend>Upload File</legend> You have uploaded the maximum of 1 files </fieldset>
    Problem is I haven't uploaded anything yet. Any ideas what may be wrong?
    #14
  15. pluric

    pluric Gimpy Adventurer

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Oddometer:
    21,920
    Location:
    Salt Lake
    Ditto.


    :ear
    #15
  16. Rapid Dog

    Rapid Dog bikes, booze, broads...

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Oddometer:
    10,464
    Location:
    Strangel Living West of Hell, SoCal
    tres ditto
    #16
  17. Klay

    Klay dreaming adventurer Super Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Oddometer:
    121,276
    Location:
    right here on my thermarest
    Use a photo hosting site instead to save room at advrider. Smugmug, Photobucket, etc.
    #17
  18. Rapid Dog

    Rapid Dog bikes, booze, broads...

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Oddometer:
    10,464
    Location:
    Strangel Living West of Hell, SoCal
    ...I do I do!....but I can't do that smugmug etc. stuff from work...:pierce
    #18
  19. Rammer

    Rammer Been here awhile

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Oddometer:
    215
    Location:
    Las Vegas, NV
    Klay-we're suppose to be able to upload one picture per post. Can't even do that.
    #19
  20. Flood

    Flood F5lood.

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Oddometer:
    10,248
    Location:
    Austria






    .
    #20