Forum Appearance and Usability Tweaks

Discussion in 'Ask Baldy, Blame Cannonshot' started by James Adams, Jul 14, 2015.

  1. Rudy

    Rudy Learnin' Administrator

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Oddometer:
    565
    Location:
    NYC
    thanks, this is in the new posts page? If so i'm seeing the list of the last four pages in the thread for desktop unless i'm misunderstanding
  2. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,228
    Location:
    Hellas
    Correct.
    I'm having this on the "watched thread" page and in any forum page like the photos forum
    Screenshot_2019-05-23_17-49-32.png
    I'm hovering the "go postal pics" thread.Look the last 4 pages info.
    In the mobile version you simply CAN'T hover on a touch display.
    That's the reason they are always visible.
    I think Soulbreeze want the last 4 pages info always visible on the desktop site.
    Soulbreeze likes this.
  3. Rudy

    Rudy Learnin' Administrator

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Oddometer:
    565
    Location:
    NYC
    interesting, for me they are always visible

    photos.JPG
  4. Plawa

    Plawa ¿ʞO ǝʞᴉq ʎɯ sI

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Oddometer:
    2,987
    Location:
    Prague, CZ
    You have a touchscreen, right?
    plumer1kt likes this.
  5. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,228
    Location:
    Hellas
    ???
    I entered with firefox and had the same appearance.Back to chrome...
    Seems like your page layout is different.Where are the views/replies/ last message columns?
  6. Soulbreeze

    Soulbreeze Been here awhile

    Joined:
    May 15, 2013
    Oddometer:
    212
    Location:
    Lake Geneva, WI, USA
    The screen Plumer posted is what I see on my home PC using Firefox. Didn't even think of trying chrome or edge to see if it displays differently. I like those last 4 page numbers to show.
  7. Rudy

    Rudy Learnin' Administrator

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Oddometer:
    565
    Location:
    NYC
    Which theme are you guys currently using?

    You can see it below I’m using black responsive (orange)
  8. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,228
    Location:
    Hellas
    The same with you.Check the screenshot above...
  9. MrKiwi

    MrKiwi Love my Tranny Super Supporter

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Oddometer:
    12,920
    Location:
    New Zealand
    I use firefox and see the same as @plumer1kt. I don't see the page numbers until I hover over the thread title. This changed only last week I think, or fairly recently.

    It is the same whether I use Firefox, Chrome or Edge.
  10. Plawa

    Plawa ¿ʞO ǝʞᴉq ʎɯ sI

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Oddometer:
    2,987
    Location:
    Prague, CZ
    Again, this has to do with whether you have a touchscreen or not.
  11. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,228
    Location:
    Hellas
    Is there a reason that we can't get alerts from "The Welcome Mat: New Member Introductions" forum?
    Watching every other forum , we have the option to get alerts .
  12. Plawa

    Plawa ¿ʞO ǝʞᴉq ʎɯ sI

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Oddometer:
    2,987
    Location:
    Prague, CZ
    Did something change recently where you combined the insert pic by URL and upload a pic buttons? Now when you click it add image icon it takes a couple seconds (on a decent desktop) for the combined dialog to come up, long enough for me to think that I didn't hit it right the first time.. bit annoying when you're posting multiple images, the delay adds up.
  13. MrKiwi

    MrKiwi Love my Tranny Super Supporter

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Oddometer:
    12,920
    Location:
    New Zealand
    It's been like that for a couple of months. Slower to load but more options once loaded. And if you are writing a post that requires more than one pic, the second and further pics it is right there (ie doesn't take as long to load).