Garmin Zumo 595LM Sun Shade

Discussion in 'GPS 101 - Which GPS For Me' started by DRAK, Jan 18, 2017.

  1. DRAK

    DRAK Been here awhile

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Oddometer:
    146
    Location:
    North East Adelaide
    Anyone got a Sun Shade for a Garmin Zumo 595LM?

    It seems Touratech make one for the 660 but not the 595.
    #1
  2. Ol Man

    Ol Man Long timer Supporter

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Oddometer:
    1,170
    Location:
    Apple Valley, Calif
  3. DRAK

    DRAK Been here awhile

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Oddometer:
    146
    Location:
    North East Adelaide
    Thanks
    #3
  4. Ray&Paula

    Ray&Paula Adventurer

    Joined:
    May 26, 2016
    Oddometer:
    19
    Location:
    Michigan
    #4
  5. gt4point6

    gt4point6 Been here awhile

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Oddometer:
    171
    Location:
    Ramona, ca
    Ray and Paula

    I know it's been a year, did you buy that eBay unit? If so, what are your thoughts?

    Thanks,
    Kevin

    #5
  6. Ray&Paula

    Ray&Paula Adventurer

    Joined:
    May 26, 2016
    Oddometer:
    19
    Location:
    Michigan
    Yes I did and it's well made and stays in place. Made a great improvement over having nothing when it's sunny out. I would recommend it to anyone with the 595LM. The downside is the wait. You would think someone in the US would carry these. I'd buy it again.:yum
    #6
    gt4point6 likes this.
  7. gt4point6

    gt4point6 Been here awhile

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Oddometer:
    171
    Location:
    Ramona, ca
    Awesome, thanks!!!
    #7
  8. Ray&Paula

    Ray&Paula Adventurer

    Joined:
    May 26, 2016
    Oddometer:
    19
    Location:
    Michigan
    You're welcome....... Ray :yum
    #8
  9. worthydog

    worthydog Shosholoza Supporter

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Oddometer:
    731
    Location:
    Santa Barbara, California
    I have the 595 lm in a touratech locking mount. would this work on that? how does it attach, velcro?
    #9
  10. DRAK

    DRAK Been here awhile

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Oddometer:
    146
    Location:
    North East Adelaide
    I had the Touratech mount previously, but not any more. There always was a bit of a gap and this should work, but cannot guarantee it.
    #10