Locus

Discussion in 'GPS 101 - Which GPS For Me' started by levain, Jun 26, 2014.

  1. ohgood

    ohgood Just givver tha berries !!!

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Oddometer:
    9,031
    Location:
    alabama
    has found any bugs in 3.38.4 ? i just installed and haven't found a thing wrong, which is weird. bug ride this weekend, don't wanna mess up;-)
  2. raschaa

    raschaa Adventurer

    Joined:
    Sep 5, 2018
    Oddometer:
    13
    Location:
    Germany
    yes, lost my pro features with the update... filed a ticket on their support site this morning and 3.38.5 was available this afternoon (CET)

    seems it affected more than just a few users.
    ohgood likes this.
  3. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    Specifically which features?
  4. ohgood

    ohgood Just givver tha berries !!!

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Oddometer:
    9,031
    Location:
    alabama

    good job ! wait, are you running the beta ? 3.38.5 isn't the pro release as of today?
  5. raschaa

    raschaa Adventurer

    Joined:
    Sep 5, 2018
    Oddometer:
    13
    Location:
    Germany
    Exactly those that are labeled "pro" when you install the free version, although the app claimed to be the pro version...

    no beta as far as I can tell. after recieving an answer on the support site teling me to update to xxx.5 I updated via Amazon app store and now it shows xxx.5 and everything seems to be working.
    ohgood likes this.
  6. AdvNener

    AdvNener Been here awhile

    Joined:
    May 29, 2013
    Oddometer:
    757
    Location:
    Marseille, France
    From the last updates from google play I have 3.38.5.1 as beta version, and 3.38.4 as pro release.
  7. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
  8. AdvNener

    AdvNener Been here awhile

    Joined:
    May 29, 2013
    Oddometer:
    757
    Location:
    Marseille, France
    Maybe the issue is only for people purchasing the licence through amazon store, not google play. So this quick fix version is only available on amazon store right now.
    ohgood likes this.
  9. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    That's what I was about to ask. My latest update through play store 6/13/19 is 3.38.4 like yours
  10. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    Look what just hit Google play store Screenshot_2019-06-21-11-38-17.jpg
    ohgood likes this.
  11. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    I've got Locus on a few phones and I just set up a new Gmail account just for GPS devices. The update above is on my regular cell.
    Can I update Locus without going through play store? Because now play store on my GPS phones has a different Gmail account.
    Thanks
  12. flamingm0e

    flamingm0e Been here awhile

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Oddometer:
    448
    Location:
    Oklahoma
    If you add your extra mail address as a family member it will show up in your family library
  13. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    Starting that process and it's making me sign up with new payment information. I'm guessing that means I would have to pay for Locus again.
    When I list my apps it shows Locus pro installed and working but doesn't offer updates now. Hmmm.
  14. flamingm0e

    flamingm0e Been here awhile

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Oddometer:
    448
    Location:
    Oklahoma
    No, when you add that email address as a family member (to your other, already established account that paid for the app), it will show up in your family library.

    https://families.google.com/families
  15. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    OK got all that done correctly now. Still no update options even though it shows installed.
  16. flamingm0e

    flamingm0e Been here awhile

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Oddometer:
    448
    Location:
    Oklahoma
    Updates that roll out to the play store can take hours to reach everyone.
  17. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    Just for kicks and self torture I Uninstalled it on one device. It's making me pay again.
    Hmmm... Either I cough up $11 or go back to my old Gmail / play store account 1561135381953.jpg
  18. flamingm0e

    flamingm0e Been here awhile

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Oddometer:
    448
    Location:
    Oklahoma
    Go to your main account, make sure locus is in the family library.

    I do this same thing, so it definitely works.
  19. Sonny S.

    Sonny S. Long timer

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Oddometer:
    1,078
    Location:
    Maryland
    OK. Thanks. I'm not good at this.. Lol
  20. flamingm0e

    flamingm0e Been here awhile

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Oddometer:
    448
    Location:
    Oklahoma
    This is what it should look like on your main account. Anyone in your family group should be able to download all paid apps that are in your family library. That's the point of doing it.

    Screenshot_20190621-114525.jpg