What Works, What doesn't?

Discussion in 'Ask Baldy, Blame Cannonshot' started by pilot, Jul 12, 2015.

  1. ian408

    ian408 Administrator Administrator Super Moderator

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Oddometer:
    62,913
    Location:
    Santa Clara, CA
    Not that I am aware of though yours is the first such request.
  2. ozmoses

    ozmoses . Supporter

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Oddometer:
    34,210
    Location:
    USA??


    Using Apple's talk to text feature via mobile I noticed only after posting many spelling and grammatical errors.

    It occurred to me that the ability to edit one's post from the My Content tab would be expedient.
  3. Malamute

    Malamute Low speed adventurer

    Joined:
    Aug 31, 2018
    Oddometer:
    431
    Location:
    Northern Rockies
    Starting today, Ive been unable to log in normally. When I click on the box to enter my password, the page keeps going to the page to sign up to support the forum. No amount of trying again made it work normally. Signing in on the home page took the sign in, but I wasnt signed in when I clicked on the forum. The home page had an icon of thread update notices, and only by clicking on one of them was I able to enter the forum and be logged in. Most unusual.

    Ive cleared all cookies, history etc, as i normally do regularly, and it didnt help with signing in normally.
  4. SpecialKev

    SpecialKev IT Screwer Upper Administrator Super Moderator Super Supporter

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Oddometer:
    180
    Location:
    AR
    Looking into it. What browser is this in?
    Malamute likes this.
  5. SpecialKev

    SpecialKev IT Screwer Upper Administrator Super Moderator Super Supporter

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Oddometer:
    180
    Location:
    AR
    I believe that issue is fixed now @Malamute. Can you confirm?
    Malamute likes this.
  6. Malamute

    Malamute Low speed adventurer

    Joined:
    Aug 31, 2018
    Oddometer:
    431
    Location:
    Northern Rockies
    Yes, it works!

    Thank you!

    Chrome, BTW.
    MrKiwi likes this.
  7. AwDang

    AwDang Long timer

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Oddometer:
    1,992
    Location:
    121 miles from Tellico Plains
    Having an issue on an iPad with safari when i edit a post.

    After entering the text changes and hitting submit the keyboard hangs and wont close. I have to scroll to thw top and hit forum home
    ozmoses likes this.
  8. ozmoses

    ozmoses . Supporter

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Oddometer:
    34,210
    Location:
    USA??
    Same.
    What is it?
  9. AwDang

    AwDang Long timer

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Oddometer:
    1,992
    Location:
    121 miles from Tellico Plains
    This is happening to me on other forums as well. I have to assume it’s a Xenforo issue.
    ozmoses likes this.
  10. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,226
    Location:
    Hellas
    I got these messages when i tried to enter the forum Screenshot_2019-09-01_11-10-39.png Screenshot_2019-09-01_11-11-24.png
  11. SpecialKev

    SpecialKev IT Screwer Upper Administrator Super Moderator Super Supporter

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Oddometer:
    180
    Location:
    AR
    This has been corrected. The SSL certificate renewal process had failed for some reason, still trying to figure out why.

    Sorry about that!
    MrKiwi and plumer1kt like this.
  12. Al Tuna

    Al Tuna NSFW

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Oddometer:
    23,890
    Location:
    Moran Nation
    Could have been related to the time stamp issue.
  13. plumer1kt

    plumer1kt Adventurer

    Joined:
    Feb 11, 2015
    Oddometer:
    1,226
    Location:
    Hellas
    It's ok now.Everything seems normal.:thumbup